Tack för den här gången!

Så var det slut. Tre månaders intensiva repetitioner och sex föreställningar där så gott som alla varit slutsålda eller överfulla, wow! Nu känns det lite tomt men det har varit otroligt roligt att jobba med det här projektet! Jag skulle vilja passa på att tacka alla medverkande i ensemblen, alla som jobbat runt omkring, alla som hjälpt oss på ett eller annat sätt och självklart alla som kommit och tittat på oss! Tack för all uppskattning och fin kritik vi har fått, vi ses snart igen!

/ Viktoria


Bildspecial från Nerikes Allehanda

I fredags var Nerikes Allehanda på plats på hotellet och fotograferade lite, så nu finns det en bildspecial och lite text på deras hemsida. För att läsa artikeln och titta på bilderna, klicka HÄR!


Sista föreställningen!


Alex hade bakat avslutningsmuffins!










Den Sista Repetitionen

Nu har vi haft uppehåll sedan början av förra veckan så igår körde vi återigen ett upptempo-genomdrag för att komma in i rollerna och pjäsen igen. Grymt roligt och energigivande! Det börjar kännas lite vemodigt att det snart är slut för den här gången men vi har ju fortfarande helgens föreställningar kvar så nu taggar vi finalen som aldrig förr!


SLUTSÅLT

Nu är alla biljetter till kommande föreställningar slutsålda! Vi tycker att det är jätteroligt att det finns ett så stort intresse för vår teater och hoppas att alla som hade tänkt komma och titta har hunnit boka biljetter!


Snart tystnar allt vårt yra skämt, vår sång blir stum, vårt glam förstämt

Så var det dags igen! Efter förra veckans två föreställningar hade vi några dagars teateruppehåll, igår körde vi ett snabbt och intensivt genomdrag för att fräscha upp minnet och nu är vi redo för nya tag. Vi ses på hotellet!


RSS 2.0